Ingin tahu

Dah habis pantang boleh makan tak cekodok pisang? Ke ada jenis² pisang je yang boleh dimakan? Baby baru 5 bulan #firstmom #firstbaby

1 Trả lời

selagi awak xde alergik dgn pisang dr sebelom awak pregnant then awak boleh je nak mkn. xde mslh pon. sy makan je awak pisang goreng, cekodok pisang. baby sy pon 5m+

1y trước

hee. boleh makan awak. cuma mkn berpada2. sy pon hantu cekodok juga. kalau goreng pisang pula sy suka yg panas2🙈