5 weeks .....

Dah boleh scan ke kalau dah 5 minggu or kena tunggu lagi ?#firstmom #ingintahu #firstbaby

2 Các câu trả lời

Kandungan 5 mggu kalau pegi scan tu peluang nk nmpk baby dlm 50-50 tpi bagus jgk pegi awal sbb dpt detect awal kalau ade mslh seperti kandungan luar rahim Kalau rasa xde mslh pelik2 or mcm sakit perut yg teramat atau keluar darah boleh je rileks dulu tunggu minggu 7-8weeks👍🏻😊

1y trước

thanks sis 🫰🏼

Ikut org..boleh je tp maybe tak nmpak lg baby. Sy 3rd baby ms 5w nmpak kantung je. Ms 1st n 2nd baby dh nnpak.

1y trước

ok baik sis trima kasih 🫰🏼