39week bawah perut serasa senggugut

Dah 39week tpi tiada petanda keluar darah tapi dri 38week saya rasa sakit d bawah perut mcm senggugut tpi klw dh baring auto rsa sakit tu hilang.. normal ka.. Mcm mna ya cara cepat bersalin sy takut overdue.. minggu dpn due sya 14hb.. harap2 semua mummy2 d sini d permudahkn urusan kita ya utk bersalin... Aminn

5 Các câu trả lời

sama. due sy pun 14.01 ni. dah 3 hari sakit2 sengugut siang mlm tpi kejap dtg kejap hilang. n baru smlm smpai skrng rasa nak berak tpi xdpt.. tpi xda tanda2 sakit contraction cuma rasa xselesa sebab tak dpt berak.

1y trước

sy dah p hsptl. bukaan baru 2cm. kna suru balik rumah😂

sya 19/1 due sama rasa mcm senggugut jg bbrpa hari ni tpi tiada tanda nak keluar..mahu bersalin sblm due sbb tkut baby Makin besar 🥹dah lh mkn tidak boleh cntrl 😌

1y trước

alaaa🥹🥹 semoga normal sis amennn🙏🙏 spyh xpyh ssh2 tunggu bgitu lama..sya pun hrp sngt normal umur pun xmengizinkan klu tunggu 5tahun tuk dapat anak ke 2 lama sangat klu czer🥹🥹semoga dipermudahkan sis..sma2 Kita doa excersice mnatw dpt beranak sblm smpi due kan

Due kta sama 😅 tanda2 nak bersalin pun xde lagi buat masa ni ...puas pujuk baby & rangsang tuk contraction .. tapi baby masih selesa dalam perut .. 😅🤭

sama la kita. due date 14hb juga. masih tiada tanda nak bersalin 😭 macam macam dah saya buat. semoga urusan puan dipermudahkan juga

bykkn berjalan. turun naik tangga selalu. bykkn bersama suami. exercise guna gymball