Perut asyik mengeras

Dah 38weeks dah dua hari perut asyik mengeras sahaja sakit belakang seluruh perut,hilang sakit bila saya tidur terus..tu tanda² nak bersalin ke? Turun lendir darah takde pulak..

3 Các câu trả lời

mcm sya start 37 weeks mmg rajin mrngeras...sampai nak tekencing² rasa nya...esok 40 weeks dah kene serah diri sah

4mo trước

saya 40 weeks pun kene serah diri sebab gdm dc..dulu time sulung boleh lah overdue pun tak sangkut gdm..tu lah kalau boleh taknak overdue lagi