Dah 32 week tpi drah turun pla 8.7 #firstmumy

Dah 32 week tpi drah turun pla 8.7 ibu2 ble tolong bagi tips naikan hb 2 minggu lgi dktor nak cek blk darah dah perubahan ke.. tkut nnti d suntik kat bontot cosmofer da tak ibu2 da pnglman sma

1 Trả lời

Sy kena suntik cosmofer masa 26w. Tak sakit mana pun, cuma kesan suntik tu akn ada disitu

1y trước

sis ble ke minum susu slma ni minum susu je tpi dah tak minim dah takut sbp tu pla drah drop sa rasa sa bnyk minum milo cmpur susu suka sanggat sis sa minum milo mbe pasal tu lh ya drah drop