packing hospital bag

dah 30 week belum basuh and prepare hosp bag. hospital bag mummy pack time berapa weeks? pening dan mengah je pandang barang nak cuci and packing😭🤣. barang pon ada yang tak beli tapi dah 90% dah complete. Barang mummy je tak beli lagi set pantang tu.Mommy beli apa je barang pantang tu macam param pilis lulur tu? apa yang perlu and apa yang tak perlu.beli barand apa yang complete set and bagus? #FirstTime

2 Các câu trả lời

better buat persediaan awal sis. mcm sy masuk 29w baby kerap mengeras pergi pac suspek gbs n cek laluan & doc cakap gbs boleh buatkan laluan terbuka. sebab benda nk terjadi kdg ii kita tak rancang, better sis siap awal ii incase nk terjadi ape ii suami pun tak kalut nanti kalau ii kita tiba tiba kena warded.

6mo trước

macam mana rasa baby mengeras ya

xperlu complete set, membazir xguna pun semua. beli yg penting saja. sabun herba, losyen panas, pilis. mcmni set ummialya ada. klu nk brand lain beli loose saja.