instinct vs reality

dah 2 mggu lebih perut mcm selalu masuk angin . kadang² mlm² tu kerap kentut sbb perut penuh angin.. hari ni dah msuk 5 hari cirit birit.. mkn ubat klinik pun tak jalan . ada terbaca kdg² ada yg tanda² pregnant mcm tu . betul ke? mood mmg lately ni swing . ada yg suruh sy cek upt mana twu lekat.. tp due date period lg 7 hari.. jd tak berani nk buat , tkut berharap je.. kalau nk beli cek upt tu pun mgkin senyap² tanpa pengetahuan suami. sbb xnk die bharap .. tp mcm terlalu awal lg.. mungkin tunggu lps due date period bru cek klau x dtg period..

4 Các câu trả lời

Sekadar berkongsi, due date saya sama macam awak. Lagi 7 hari tuk period. Saya mengharapkan agar ad rezeki saya tuk hamil kali ke2 bulan ni hehe semoga kita dapat berita gembira hehe first pregnancy, saya miscarriage.

5y trước

inshaallah.. 🤗

Sy pun asyik sendawa dan kentut 2-3mgu lepas...xpernah alami mcm ni. 2hari lps buat upt dan double line..tp scan belum nampak kantung..doc suruh repeat upt mgu depan..

5y trước

Terima kasih...ameen..

hee tggu je lepas seminggu lepas period k .. nk beli upt mahal . sy dulu mmg beli terus byk² kt shoppe . sy buat awal² je sbb byk stock😂

5y trước

aah wak . ada tu tak smpai rm1 1 pcs . mmg sy borong skli 30pcs . postage free pulak kalau lebih rm30 ke atas tak silap

Kalau sy badan berangin semua tu tanda2 hari subur.