BSP

Dah 2 kali buat bsp, dua2 kali yg before breakfast tu merah???... Padahal sy dh control makan seawal jam 9mlm sehari sebelum nk buat bsp tu.. Kenapa yer.. Result yg lain ok jee... Saya takut doc suruh cucuk insulin je lepas ni.. huhu

14 Các câu trả lời

sama sis...x thu nk buat cm mna dh...dh kwal mkn...mnum mnis mmg x mnum dh

Sy pn tp last sy mkn jam 7..n mkn sayur N air bnyk insya allah ok..

Dear amal kn air klpa ...sya amal air klpa setiap kali sblm puasa jam 10 mlm....isyallah keesokkn ambil bsp bacaan ok...

5y trước

ok sis...boleh try ni

sy last mkn roti due keping pkul 6,check bsp pagi nye ttap tinggi..doc kata sb insulin dlm bdn mmg xckup..skrg ni ccuk insulin 8unit..

5y trước

Saya pun sama. Pagi mesti tinggi a an dah start cucuk insulin 8 unit. Pagi nie buat bsp, result 4.9. cucuk insulin dan jaga pemakanan.