kongsi Tips ?

Dah 2 bulan lebih usia kandungan tapi alahan tu xtahu nk kurangkan camana. Bila mkn asyik keluar je. Ada jugak gantikan dengan buah² dgn roti atau biskut tapi still akan muntah jugak. Risaukan kandungan saya mkn juga walaupun keluar balik. Pernah sampai giveup nak makan lepastu rasa nk serah diri kat hospital sebab nk masuk air. Haishhh.. Ada tips nk kurangkan tak alahan ni mummy sekalian?

20 Các câu trả lời

Try mkn asam. Harap2 Boleh kurangkan loya. Bykkan rehat

5y trước

Sy selalu kemam mangga muda masam. Ok sekejap lepastu jadi balik😰 terima kasih kak bg cdgan.

Sy mnum air limau je.. Rasa mual tu kurang sikit je...

5y trước

InShaAllah saya cuba.TerimaKasih Ya kongsi tips.

kene makan juga sis n rhat.. inshaaAllah nnt ok

5y trước

Itulah kak saya cuba jugak makan walaupun keluar balik. InShaAllah Ammiin. Terima Kasih Kak.

Sy minum jus oren atau limau ais utk tahan mual

5y trước

Take care sis

sya minum mincaffe ...nak kurangkn mual

Cuba consume pati delima Gulsan

5y trước

InShaAllah sy cuba. Tq ya kak

Try makan buah betik masak.. 😊

5y trước

INShaAllah saya cuba. Terima kasih ya bagi cadangan💕

mkan buah buhan yg sesuai

Minum air lemon

bertabahlah sis

5y trước

Terima kasih ya kak