Pahit mulut

Dah 15w1d tapi pahit mulut masih lagi ada, asyik kemam air liur je.. kat sini ade ke alahan mcm sy? #firstbaby

4 Các câu trả lời

Ludah sis jgn kemam... Sy pn pahit mulut air liur pn byk kdg sy kemam asam masin tu

1y trước

tu lah kan lain2 baby lain2 alahannye.. sma2 kita sbr dgn ujian ni 😊 sy ank first jdi mcm asyik nak nangis je kalau rse x sdp bdn..yela kan x pernah ada pengalaman mcm ni, dulu pernah gugur kndungan 6week, tapi xde alahan lgsg mkn pun lalu, yg kali ni 5week dh start alahan..