SAKIT PERUT

Dah 10w tapi still sakit perut macam senggugut and memulas. Ada yg mcm sy tak?

2 Các câu trả lời

saya sakit perut atas sebab gastrik. doktor bagi ubat gastrik saya makan dah okay. doktor suruh saya kena stop makan masam n pedas sebab asyik muntah sakit perut. so saya dah okay sikit. kena banyak minum air. perut bawah mai sakit pulak. ada rasa xselesa perut pulak saya cepat2 makan sebab baby lapar. better jumpa doktor n mintak ubat. hanya doktor check dan tahu keadaan kesihatan awak. jangan lambat2. tak boleh biar sakit lama2. kesian baby dalam perut awak tu.

ada mkn pedas kot