Panau ke ni?

Hi daddy dan mummy. Nak tanya panau ke ape kat muka anak sy ni berdekatan dengan hidung? Sy mula nampak pd umur 3bulan ½ sampai sekarang umur 4 bulan. Boleh sapu ubat panau ke pada baby?

Panau ke ni?
2 Các câu trả lời

Sama mcm anak sy masa baru lepas bersalin. Kt tepi mulut mcm panau. Lama jgk sampai umur 6bln baru hilang sendiri.. Xde letak apa2 ubat..

Baby sy pon mcm tu jugak .. Tp tk sapu ubat ape2 pon .. Skrg dah 1y .. Alhamdulillah dah tkde