Cyst ganggu kehamilan??

Cyst ganggu kadungan tak?? Baru scan dapat tahu ada cyst belah kanan. Kantung baru 5weeks..

4 Các câu trả lời

Sama dgn sy sis. Sy baru scan 2 hari lepas esok dh masuk 7w. doc scan nmpk sekali ada cyst. tp doc kata kalo cyst tu xmenganggu janin xde rasa sakit ke apa kandungan ok je. cuma kena jaga mkn. bykkan minum air masak.

sy pun macm puan juga..semlm bru scan ad cyst dkt seblah kanan...nanti 2 minggu cek lg..harp² cyst hilang...sbb cyst bnyk jenis..kena tnya cyst apa...rasa tkt bila doktr bgthu ad cyst...

Biasanya cyst akan hilang sendirinya bila baby makin membesar. Tapi apa apa pun rujuk dengan dr tau. Tanya je semua soalan dekat dr. Nanti dia jawab semua. Sebab tak semua orang sama.

1y trước

baik , terima kasih respon

kne tau cyst tu dkt mana. dlm rahim or x. kacau kantung or x.

1y trước

baik kak. terima kasih respon.