Perlu ke readykan breastpump sebelum bersalin? #firstimemom

Currently nak masuk 7 bulan dah. Tu nak tanya. Perlu ke? Ada tanya kawan kawan. Ramai cakap tak perlu. Tapi kita ni risau. Tak tau nak expect apa. Huhu. Thank you jawab ye.

27 Các câu trả lời

Saya suri rumah tapi saya guna breast pump tu sebab susu banyak sangat selalu bengkak . Baby pulak jenis minum sekejap je

Boleh je beli yg murah2. Sbb mungkin kita perlukan. Sy dulu baby tido lama sgt kita dah bengkak dah. Last2 pump je susu.

perlu.. sye bli yg palg murah je.. anak sye warded 5 hri sbb blood test dye x ok.. memg kne pump la..

5mo trước

ye btol.. just prepare.. kte x tw ape jd lps bersalin nant..

sye fully housewife. sye beli buat spare je. sye guna bila nipple luka teruk saja.

5mo trước

yup, spanjang 10bulan baby ni adalah 3-4kali jgk guna 😅. beli yg murah2 je kt shopee

sy suri rumah..bg sy perlu 😅sbb kjp2 tek sy bengkak jadi kne pam..Klau x mmg sakit

perlu,UTK standby klo awk or baby warded,susu kena pam kn,

5mo trước

Betul betul. Duk fikir2 dalam masa sama mencari jugak yg okay. Thank you bagi cadangan 💕

Setuju. Marmet paling terbaik