Ada tak ibu2 sini due 15.7.22 yg blm bsalin... Sya due15 .7 blm lagi bsalin tnda2 pun blm ada lagi

Cuma perut kdg2 sja megeras duduk bgun pun. Terasa sakit😂 risau pla kena su serah diri harp2 la keluar sblm d suruh😂

2 Các câu trả lời

Saya due 20/7 smlm tapi baby tak nak keluar lagi extend 6 hari lagi 26/7 serah diri..doakan saya dapat bersalin dngn mudah amin

2y trước

aminn semoga sis d permudah kan

Sis dah bersalin?

2y trước

alhmdulillah. sis bby apa😍 sya 19 tu kena serah diri. chek cm da buka 2cm kena thn lh bp da overdue bby bsr 3.lbh. sya bsalin 21hribln