Boleh share x pengalaman korg..sy kne cucuk dexa 30w..32w nnti bru dtg checkup semula sblum warded..

Cucuk dexa

6 Các câu trả lời

Haritu masa 27 weeks kena cucuk dexa sebab ada risk utk bersalin awal. Dia cucuk dkt bontot. And rasa dia sakit mcm lenguh2 tu je. Dlm beberapa minit hilang dah.

saya pun mase 26 weeks hari tu kne cucuk dexa..4 dos memule je sakit,mase kne cucuk tu awak kene rileks je,jangan keraskan badan nanti lagi sakit😬

8mo trước

oO...btl tue...mmg akn rse skt tp sekejap je...dier cpt beransur ok...mcm sy 4dose...2dose hari ni belah kiri n 2dose ag esok pg buat kt kk je belah kanan pulak...

Sakit wak cucuk dexa. Tak terkata sakitnya tu macam mana🥲🥲 sy dapat 4dose, huhuu🫠

8mo trước

insha'Allah kne kuat kn smngat...ujian bby kali nie...lain ank lain experience nye...😁

hi maaf nak tanya. cucuk dexa tu utk apa ya?

8mo trước

ohh maksudnya ibu tu high risk pregnancy la? sy doakan awk dimudahkan urusan.

sis ada tanda nk bersalin ke doc cocok dexa

8mo trước

xde tanda pn...tp sebab uri baby kebawah type 2...sekarang 30w...

kena bersalin berapa week awak?

8mo trước

ye btl tue