Cek ctg , contraction kuatttt rupanya bru bukak 1cm

Contraction dtg . Tekan apps suruh g hospital . Cek ctg contraction 2x je . Doc bg choice checkin or going home . Sy choose balik lah sebb baru 1cm . Xnk bercinta lma2 kt ward lagipun sy tkt xpernh masuk ward 🤣 pengalaman seluk ya ampun terkejut mak tpi doctr semua baik 🥰 love sgt (SGH) Doc ckp perut kecik tapi scan bby 3.3kg 👻 sebb mak tinggi katanya wakakaka . Balik dri hospital dia "show" plak tpi sikit lah . Sakit ada tpi mcm period pain . Sampai lah 4.30 pagi xdpt tido + cramp kaki aduh . Kjp lagi checkup kk tyala dorg mcm mana . Hopefully ank sulung ni keluar mudah je 🥰#firstmom

Cek ctg , contraction kuatttt rupanya bru bukak 1cm
2 Các câu trả lời

Semoga dipermudahkan 🤲 sama lah baby kita 3.3kg . Smlm ada blood show then pergi PAC baru bukak 1cm . Kena balik . Balik tu ajak husband pusing mall . Malam tu contraction sampai tak boleh tidur . 4 pagi baru boleh tidur . Bangun 5 pagi, air ketuban leaking . Pergi PAC tadi, jalan dh bukak 3cm . Now warded . Harap baby cepat lah baby keluar 🤲

2y trước

Story kita sama ni 😂 berat bby 3.3kg , tgh hari td jln mall . Then show byk smpai ketul. Pgi PAC cek 3cm gak tpi contraction xde . Skrg otw admit. Tggu katil . Sy doakan kita ber4 selamat bersalin 🥰❤️ nti update tau sis

Semoga dipermudahkan urusan bersalin dan baby lancar keluar 🤲🏻. Amin ya mujib

2y trước

Amin amin 😘