Assalamualaikum .... Nak tanya

Cmna ya tanda tanda awal pregnancy 😊😊😊😊 Trimkasih Mohon penjelasan ibu2

1 Trả lời

Wasalam. Selera makan berubah, badan rasa lemah drpd biasa, deria bau xtahan dgn bau tertentu cth bau mskan, ubat gigi, muntah2. Byk lg bergantung pd individu. Apa2 pun sis kena try test upt dlu utk confirmkan pregnancy 😊

4y trước

amin Trimkasih dh doakan saya dgn husband saya. smg Allah memberi zuriat pda kami. 😊😊😊😊😊 br mimpi mnjadi orang tua. 😊😊😊😊