Lgi 3 hri lgi tarikh haid 😌 Sya rasa bawah perut sakit tak lah sakit sngat #Perjuangan 2 garis😌

Cara nak cepat anak lelaki

2 Các câu trả lời

tips nak dapatkan anak lelaki, bersama pada hari yg kita subur. sebab sperm yg bawa chromosom Y bergerak pantas menuju ke telur. tapi dia hnya dapat hidup kejap je dlm rahim. untuk anak girl, bersama beberapa hari sebelum waktu subur. sperm bawa chromosom X bergerak slow, boleh survive dalam rahim selama beberapa hari. so bila perempuan keluarkan telur, inshaallah ada possibility utk dpt anak girl. apapun. ni ikhtiar sahaja dari segi sains. hehe. nak tahu lebih lanjut boleh banyakkan membaca. saya pregnant anak pertama skrg, mmg ada kerap bersama selepas habis je waktu period. saya pregnant with a girl. alhamdulilah, doakan saya bersalin dgn mudahnya. due next week hehe

Semoga dapat zuriat. Susah nak dapatkan apa yg kita mahu sbb semua ketentuan Allah. Redha & terima je anak kita. Jantina ditentukan oleh chromosom suami.