Puting Besar

Camne ye cara nak bagi size puting breast ni mengecil sikit?? Huhu.. Stress sbb puting besar sgt.. Time menyusu ank 1st, xbesa cmni pn.. Prasan puting ni jd besar sejak guna pam.. So bile nk menyusukn ank kedua ni puting besa n baby sush nk masukkn puting dlm mulut.. Pstu baby asyk gigit... ??

2 Các câu trả lời

1st nk df baby mmg struggle sikit. Sbb baby xpandai nk nganga luas². Trick dia suakan puting kt mulut baby, tggu dia nganga betul2 besar terus tekap breast ke muka dia. Bg puting masuk sebanyak yg mungkin dlm mulut baby. Lepas² tu dia dh paham dh dia nk susu kena la nganga luas².

5y trước

Ok sis.. T sy try..

Biasalah... Dia automatik akan besar...