Ada isu ke Doktor leaki sambut anak? Setahu saya boleh je kan

Byk pulak post org dok share nasib doktor perempuan yg sambut. Kalau doktor laki yg sambut berdosa ke. Ada yg ckp husband jatuh dayusla aduui

2 Các câu trả lời

xde mslh dlm keadaan darurat, melibatkan nyawa ibu dan anak. kalau nak tunggu doctor perempuan, silap2 dua2 xselamat nanti. kalau nak jugak doctor perempuan, sila la pergi ke hospital swasta, tapi kalau masa tu dan2 tu jugak nak beranak, ade doctor lelaki je, doctor perempuan xde pon tetap doctor lelaki yg sambut anak tu. bagi sye doctor lelaki lagi lembut buat kerja dari doctor perempuan based on my experience. sbb masa 1st miscarriage, doctor pakar sye doctor perempuan, tapi ganas yakmat. main seluk je. siap marah2 lagii bila kita kata sakit. doctor pelatih dia pon sama, yg lelaki more gentle dri perempuan. 2nd miscarriage doctor pakar lelaki entertain, but very gentle. bila kata sakit, dia akan ajar kita cara breathing and relax, ajak borak2. rasa sakit2 manja je time tu. tau2 je die dah tarik baby keluar that time.

Ikut kemampuan sis. Ustaz ada cakap kalau tengah sakit darurat. Terpulang, ikutkan dengan doktor perempuan pun tak boleh. Tapi kalau suami dah niat isteri nak bersalin private pun tak salah. Mana² asalkan tak terdesak sampai minta sedekah demi nak juga bersalin di private