Salam. maaf nak tanya mayb mengganggu sensitivity skit. i da 34 weeks so mmg badan pon da sakit2.

but lately husband beberapa kali ajak bersama tp i tolak secara baik n kadang2 bg alasan sbb mmg xde mood n badan pon x larat. nasib baik husband ok tp i kesian tgk dia. berdosakah i?? 😓😓

1 Trả lời

kalau tak larat sangat nak buat macamana kan.. cuma kalau boleh cuba penuhi, ok ja. sebab boleh bantu mudah beranak nanti jugak