ibu" pekerja:daripada suntuk

bunda" ibu hamil boleh angkat" barang berat/tidak??? soalnya saya kan biasa nanganin laundry sendiri +bolehkah minum es???

5 Các câu trả lời

kalo kira2 ga ada yg bisa diminta tolong mending didorong aja bun jgn diangkat, boleh minum es tp air es aja jgn pakai rasa2 krn mengandung pemanis buatan. sesekali minum ga masalah sih

klo es baiknya jgn, Bu. jgn sering2 n kebanyakan. pengalaman kk Saya, bulan2 menjelang persalinan sering mnm es, anaknya lahir kayak menciut gt (kelihatan dr wajahnya, kayak kakek nenek, maaf)

5y trước

sehari sekali mungkin boleh ya bun??

usia kandungan brapa? jgn trlalu brat kasian. bunda udh brat lg angkat brat. mnum es boleh tp jgn sring2 kata org mah nnti bayinnya bsar di dlm pas kluar kempes

Kl angkat2 berat jgn bun... Tp kl es boleh2 aja asal jgn yg manis2

boleh aja bun asal jgn kecapekan yaa