mkn salak

bumil boleh gak sih makan salak?

47 Các câu trả lời

Kulit ari salaknya ga usah dikupas bun.Biar ga susah BAB.Terus jangan makan terlalu banyak ya bun.

ktnya sih boleh bun. salak mengandung kalsium. tp kayanya jgn banyak2 bun, takutnya sembelit..

Boleh bun..klo makan salak jangan d buang kulit arinya..itu biar gk Jd sembelit.

stau sya tdk dianjurkan tpi klo dimkn gpapa yg pnting gak bnyak bnyak..

boleh bun,salak bagus kandungan gizinya,makan sm kulit ari nya aja bun

boleh bun malah sehari bisa 5 salak aku mkn, tp klo ada stoknya...

Makan aja bun saya jg hamil pertama sama ke 2 ini makan salak jg

boleh kox bun... tapi jangan kebnyakan nanti jd susah BAB...

boleh bund tp kulit arinya jgn di buang biar gak sembelit ..

boleh donk bun...asal jgn mkn dg kulit2ny bahayaaa😁😁