Brapa minggu blh buka buku pink? Saya skrg dh msuk 6minggu anak ke 2.

4 Các câu trả lời

KK kawasan saya boleh buka buku pink 11w... cuba awk call KK tempat awk untuk booking tarikh appointment buat buku pink... sbb skrang semua kene follow by appointment.. kalau awk dtg main redah mcm tu je. kemungkinan kene balik semula..

Biasa KK akan ambil daftar 10w - 12w. Kene call KK dulu sblum dtg Dan die akan tnya beberapa soalan Dan akan beri tarikh.

saya direct call KK terdekat, dia tnya berapa minggu dan trs bagi tarikh app. 11 minggu

8w to 12w