Maysa ak nga proud #BakuNanay! 💪💉

We are #BuildingABakuNation! 💛 Siak ni Mommy Nina ken mamati ak nga ti bakuna ket maysa nga sistema nga mangisalaknib iti pamiliak. Maysa ak nga proud #BakuNanay! 💪💉 Kas maysa nga Bakunanay naamuak nga maddi ak nga agmaymaysa. Adu tayo ken umad-adu pay! 💛 -- Ako si Mommy Nina at naniniwala ako na ang bakuna ay isang paraan para maprotektahan ang aking pamilya. I am a proud BakuNanay! 💪💉 At sa pagiging BakuNanay ko nalaman na hindi pala ako nag iisa. Marami tayo, at dadami pa! 💛 Kaya sa mga kapwa ko Nanay from Luzon, Visayas, at Mindanao, let's all #BuildABakuNation! I invite everyone to take the pledge now! 👉https://form.theasianparent.com/buildingabakunation?utm_source=KOL&utm_medium=socials&utm_campaign=BakuNation&utm_term=contest&utm_content=Nina+Figueroa-Raganit #BuildingABakuNation #TeamBakuNanay #theAsianParentPH #viparentsph

Maysa ak nga proud #BakuNanay! 💪💉
4 Các câu trả lời

Proud BakuNanay here 🥰🥰🥰 Let's help spread awareness about vaccines. Took the pledge too!

Yes to vaccines!Kaisa mo ako sa adhikain! Proud BakuNanay here!☺️

Proud Team BakuNanay! I took a pledged mommy! 💪🏻

Proud BakuNanay here, yes to vaccines! 💪