Tak ambik mana2 perancang oke ke?

hello buibu, sy baru 25 tahun ne, bru je beranak 2bulan lepas ,nak tanya oke tak kalau tak ambik perancang ? lgpun sy dgn husband pjj, sy pn balik kg jd kuranglah kebersamaan tu. tgok kesan smpingn pgmbilan nya pn risiko tggi. mana dgn diri sndiri tak kuat antibodi. ada tak kes mcm sy ?#firstmom #ingintahu #bantujawab

1 Trả lời

Okay je. Terpulang pada awak dan suami. Tak ambil apa2 alat perancang maksudnya rancang sendiri. Rancang sendiri ni perlukan commitment suami dan isteri. Bukan isteri sorang je. Saya dan suami pun rancang sendiri. Anak dah 2y8m.

1t trước

tqq sis . sbb sy rsa tak yakin klu nk ambi perancang ne. so rsa nk rancang sndiri gak