Berape minggu spatutny buka buku pink yer?mohon pndangan ibu2..terima kasih

Buat buku pink

4 Các câu trả lời

Dkt tmpt sy 10 week baru boleh buka buku pink. Itu pun kena buat appointment dulu. Puan boleh try call clinic yg terdekat. Kalau rajin pergi walkin tanya terus. Nanti dorg akan tlg set date appointment ☺️

2y trước

baik2 timeksih ibu❤

Saya baru buka minggu lepas 6w pregnant. Kena buat appointment thru website mygov portal. Boleh ikut KK yg dekat dgn rumah. Kk area rumah saya dah boleh buka even baru 6w

2y trước

oo ni x pergi lagi..insyaAllah tggu besar cikit la skrg baru 5w..tq dear❤

boleh walk in untuk ambik appointment dulu. ikut kk jugak , ada yg 8w dah boleh buka, ada 12w baru boleh buka . kalau swasta rasanya bila positive je dah boleh buka

2y trước

Time kasih ❤

8minggu dan keatas.. sbb kalau buat awal.. takut nanti scan tak nmpk.. risau nnty salah diagnos..

2y trước

Ok baik tq yank❤