Detect prengancy gna opk

Btul la kta sstgh org.. yg bole detect pregnant gna opk, bila opk tu negatif then positif smula tpi period dh lewat..sbb sy dh try, mmg opk positif smula slpas dh lma negatif dn alhamdulillah upt pun positif..

3 Các câu trả lời

utk pengetahuan mommies, jenis protein yg diuji both test (opk & upt) adalah sama. sbb tu both test boleh positif. opk lebih sensitif, tpi positif tak semestinya pregnant. dan bila pregnant opk boleh positif sbb dlm urin masih ada sisa protein tu. hrp mommies tak confuse fungsi opk (LH) dan upt (HCG) test ni.

saye pun cuba guna opk dlu, naik line terang wlaupun dlm cycle period. lpastu bru cek pkai upt alhamdulillah positive😍

2y trước

tak semestinya

Betul sb adik ipar saja positif opk upt pun positif

2y trước

alhamdulillah, tpi xsmua org dpt cek mcm ni kn..