BSP reading

BSP reading I cantik sepanjang hari tapi reading Malam tinggi.. ada penyelesaian utk pastikan sugar level cantik? Atau ada petua yg diamalkan?#seriustanya #bantujawab

2 Các câu trả lời

I memang akan makan sikiiit je malam. I dah test even if I makan amount yang exactly sama dengan lunch pun akan show result tinggi sikit sebab malam just rest no work tak banyak movement. So glucose dalam badan not really used.

3t trước

Malam lapar I makan yogurt yg I buat sendiri.. no sugar at all

bacaan pagi u berapa .. lebih 5.3 tk

3t trước

bacaan pertama sebelum makan 4.8