Macam mana nak hilangkan batuk? bila asik terbatuk perut sakit sngat.. Skit tekak dn berkahak sekali

Bru 13w..blh mkn ape2 ubt utk batuk ke?

5 Các câu trả lời

Cuba tips ni:- Banyak minum air Kumur air garam Minum air lemon Makan sup ayam Masa batuk bulan lepas, doktor suruh beli di farmasi ubat batuk prospan sebab ubat batuk di klinik kehabisan stok Semoga cepat sembuh ye. Tidur kena pakai stoking. Tambah2 musim hujan

Saya pun sma, smlam mmg tak tahan, dengan hidung berair, sakit tekak, doc kata bengkak tonsil. Sis pergi ja doc, doc akan bagi sesuai utk prggy

Klau sy minum limau Kasturi 2biji bersamaan dgn air suam tanpa gula.... Alhamdulillah ok je batuk...

jumpa doktor nanti akan diberi ubat yg sesuai utk pregnancy

kalau sy, sy minum madu jak sis 1 sudu