betul ke kos bersalin akan di cas mahal dgn yg berklinik kt swasta bersalin kt kerajaan?

brkenaan dgn soalan di atas, sy berklinik kt swasta sbb kesibukan kerja dan kebetulan sy krja sbg pembantu klinik kt tempat sy berklinik mgandung skrg. sy ada dgr org cakap, kalau bersalin kt gov tp brklinik kt swasta akan dikenakan cas yg mahal betul ke? ada juga sy tanya kt kwn sekerja dia cakap kos mcm biasa ja pun cuma sy nak tanya lgi pendapat mommies2 yg prnah alami situasi ini. tq yg jwb soalan sy.#firstmom

1 Trả lời

Takdalah, harga bersalin di gov tetap sama, walaupun check up di klinik swasta.

2y trước

ok tq🤗