Minum coffee

Hi breastfeeding moms. Saya nak tanya boleh ke kalau kita minum coffee? Ada effect apa² ke dekat anak. Saya baru habis pantang, teringin sangat nak minum coffee, tapi risau ada effect dekat anak sebab saya fully breastfeed anak saya. #ingintahu

2 Các câu trả lời

ini pada diri saya sendiri tau, kalau dah habis pantang, memang saya minum jer kafein, tapi jangan kerap. kadang² jer. selebihnya minumlah air sihat[air water filter]. Setakat anak saya 2org ni, alhamdulillah okey ja dulu² saya minum kafein

Try and error. Effect to mommy, it could be your milk killer or milk booster. Effect to mommy, your baby might struggle to sleep because of caffeine 🤭.