Upt 1 line , tapi breast bengkak

Breast da kluar susu masa g urut.. klu ikutkn sebln lbh x period, upt pon 1 je.. arini ade kluar coklat2 spotting kt underwear#SeriusTanya

2 Các câu trả lời

Kalau kluar air susu tu kena check doctor dah, sbb macam hormone terganggu mungkin sbb pngambilan ubat2 ? sbb tu jadi tak period skali. kalau pregnant awal2 belum ada air susu lagi 😅 slalu nya trimester ke 3 baru start ada kluar2 mcm tu. takut ada sakit lain, tak elok biarkan. sbb ganggu hormone dh tu kalau smpai tak period.

kalau keluar susu tapi tak pregnant mungkin kena check dgn doktor tu. penghasilan susu hanya akan terjadi masa masuk trimester kedua

3mo trước

baik terima kasih