Baby tendang

Brapa minggu bleh rsa baby tendang? Hritu misi kata 16 mnggu bleh rasa tendangan pertama tp sy dh 18 minggu blom rsa lg 🥺 btw sy 1st time mommy

3 Các câu trả lời

Saya baby boy and placenta posterior dah rasa baby tendang obvious since Week 15+. Week 16+ ni dapat rasa lagi dia cuit tangan bila letak kat perut. Tapi tak selalu la dapat rasa.

Hi, normally first kick around 16-20 weeks but it’s common for first pregnancy to feel quickening/first kick late 19/20 weeks. You’ll be able to feel the kicks soon!

sy ank plg awal 16week rasa..plg lewat 21week