Mommy to be ?

Boy ke girl , hehe tak kisah la asalkan anak mama sihat sentiasa dalam perut mama n mmbesar dengan baik ?

Mommy to be ?
40 Các câu trả lời

boy

Boy

Baby sy pon menyorok je tiap kali scan. Mula2 elok je dia terlentang, bila doc start nk scan dia gerak tutup sujud. Apo pun x nmpk. Dh 3kali scan kat kk kat swasta pon still nyorok. Ummi terinhin baby girl, sbb last preggy. B4 anak semua abang2. Tapi alahan teruk n kulig kusam n kering kali ni, doc anggar2 baby girl.

Buat detail scan

Girl