Prepare barang baby n ibu

Boleh x ssiapa tolong suggest brg apa yg penting n plu dsdia awl... Nk buat bajet awl nnt sng nk bli hehehe #1stbaby

1 Trả lời

baju pampers barut bedung minyak telon sabun mandi mitten and booties sikit. ni paling penting wajib ada. yg lain2 tu baby cot stroller carseat, almari baby tub pam susu botol susu tungku bby boleh beli bila ada bajet lebih. baju selalu org beli bile dh msuk 6m ke atas sbb dh tau gender. awal2 ni bli je dulu brg2 besar, bby cot stroller carseat. 1bulan 1brg besar pon ok. nnti xde la terasa beban sgt nak beli lumpsum semua kalau bajet ngam2

2y trước

tq sis bg tips.. sbb skrg msh confused nk bli brg bsr2 dlu ke nk bli brg baby dlu... dh ad tips ni boleh la sy jga bjet.. 🫰