simpton pregnant

Boleh x korang share sikit tanda2 awal kehamilan??

17 Các câu trả lời

Sy seminggu seblm period dh rasa lain. Bila test upt, naik double line tp tak berapa terang. 2,3 ari lps tu test lg, alhamdulillah makin terang.

4y trước

Yeke? Suppose period harini, but nk tgu 7hari lagi utk recheck and buat test balik. Takot awal sgt utk menghrap 😂😂

1-sakit pinggang 2-sakit macam sengugut 3-tetiba asyik terkentut je 🤭😂 4-puting sakit 5-sakit kepala 6-missed period (Ikut orang maybe)

4y trước

Saya pun cek negatif.. Tapi Dew tanda2..seperti kawan2 sharekan

1. Suhu badan panas(bangun pagi) 2. Kerap penat 3. Berpeluh masuk mall(aircond) 4. Breast pain 5. Perut tak selesa

Saya, dua2 pregnancy xde tanda apa pun sebelum tau pregnant..rasa mcm biasa, lps tau pregnant bru la start rasa mcm2

Air liur jadi byk( Kira nk telan) Kerap kencing Dada jadi ngilu Selsema Bdn jadi panas Loya

Sy selalu sakit kepala, mual, batuk2, cepat sgt penat, takde selera and sakit pinggang mcm nak period tu.

4y trước

Ada tak rasa macam basah2 kat bawah.. Mcm kuar cecair.. Ingat period tapi bukan

1.Jadi alahan.. Bersin ja hari2.. 2.Stress. 3.betis2 lenguh hbis time malam nk tido

*Badan rasa panas je wlaupon dlm aircnd *kuat makan *sebu perut *denyut dkt ari2

1. Kerap kencing 2. Naik demam 3. Rasa macam sengugut tapi tk period 4. Sakit pinggang

4y trước

Ada sakit tak masa kencing.. Sebab saya sakit sangat.. Lepas tu ada tanda batu karang.

1.rasa sgugut 2.cpt semput 3.xdtg haid 4.deria bau yg tggi