Baju tak muat

Boleh x kawan2 share sikit, kedai@ig mana yang jual baju2 utk ibu mengandung yang cecantik? Baju banyak dah x muat?

18 Các câu trả lời

ig & shopee : summerglitz

Online shopee byk plihn

sya bli shoppe

summer glitz

sy lgnsung tk beli baju mengandung,sy pakai baju suami je🤣

5y trước

Sama la...tp bli kt muaz je klu nk.klua g mna2..tu pon selai dua..bli size bsar

Zalora.

Ludani

sy x beli baju mengandung pun, byk beli baju yg size besa, xl ke..xxl ke...baju mengandung lg mahal dari baju size xl. hehehe...senang nnti pas bersalin klu bdn x kurus lg ade la baju yg bleh dipakai...klu bdn mengecil bleh la oter2....😂

5y trước

Sama la sis.. Tp sy saiz M,saiz L.. Pling kcil baju aku dlu.. Saiz s😂. Skg.. Dha trpakai baju saiz M, dn saiz L