Ubat batok yg sesuai utk ibu hamil

boleh x kandungan baru 15 minggu,boleh mkn ubat batuk?

3 Các câu trả lời

Hi dear, boleh ke farmasi atau klinik. Nanti diorang akan suggest ubat batuk khas untuk ibu mengandung ya. Saya masa 1st trimester pun ada alah dengan batuk. Terus ke farmasi , diorang suggest ubat batuk nama Ricopan (Ivy Leaf Syrup), anak kecil pun boleh consume sekali. Selamat mencuba dan,semoga sembuh ya Mummy.

Tak rsanya. Sbb sy demam batuk selsema smlm, hri ni dh ok sikit, smlm ada tnya nurse boleh x dptkan ubat ap2, nurse ckp x boleh 😂😂 dia suruh bnykkn minum air suam, redha je la

refer doctor dulu dear....

2y trước

ok. tq sis 🥰 nanti g klinik tnya ubt mana yg ssuai