Anak muntah 2 kali sehari dah 5 hari. Crit biri 3 hari ank 4 tahun

Boleh tolong kongsi petua? Boleh ke saye bagi oral rehydration salts ? Brapa amaun dia.. Sye bli dlm shopie#seriusnanya

5 Các câu trả lời

Kenapa ya tk pergi bawa hospital? Jgn bagi ank mkn apa2 ubat yg awk beli tak tahu elok ke tidak kat anak tu. Doc je yg tahu masalah anak awk

Tolong bwak ank ke klinik kesihatan berdekatan atau klinik swasta atau hospital takut anak dehydrated sbb bnyak kali muntah dan cirit.

Jumpa doktor. Beli ubat kat shopee belum tahu bagus ke tak.

tolong pergi jumpa doctor

jumpa doktor ya

2y trước

suami pon x da single mom