Boleh bg penerangan dkt sy,klo opk MCM ni TGH subur ke?? Sy tak fhm psl opk

Boleh terang kan

Boleh bg penerangan dkt sy,klo opk MCM ni TGH subur ke?? Sy tak fhm psl opk
3 Các câu trả lời

belum lg awak . ni masih neg . kalau line dia sama terang atau line T lg terang . dah subur . pastikan nk test opk , puasa air 2-3 jam ye . kalau sy dlu cek pkul 2-2.30 pm . kalau + malam tu terus bersama . sy kalau mcm gmbr ni biasa nya 2 3 hri lg subur . goodluck awak . semoga ada rezeki awak . aamiin

1y trước

tq bg info sis

Belum lg.. opk mesti dua2 terang atau T lg terang dari C

1y trước

ok sis,sebelum ni check opk lagi x terang,samar je,tghari check naik cam ni,maknanya x jmp hari subur lagi la

belum lagi