rebonding rambut

boleh tak usia kandungan 8bln nak buat rebonding ? ada tak mommy yg dah pernah buat ?

4 Các câu trả lời

cuba la time pregnant ni tak payah pikir nak buat benda2 libatkan chemical bermacam2 tu, utamakan kesihatan/keselamatan baby. rebonding tu bau pun punya la busuk, banyak chemical.

sabar.. sbulan je lagi.. elakkan benda yg bole beri kesan kt kandungan.. kandungan kta ni lain2.. ok dgn sorg, dgn kta blm tntu ok..

Trimester ke-3 ni boleh je.. asal mommy tahan duduk lama😂 sy 2x preggy, dua² rebonding time 8 bln..ok je..

8mo trước

Maya salon Ampang Point

hmm rasany takleh mummy, tunggulah baby keluar dulu baru buat rebonding okey..

8mo trước

hehe ok mmy , noted 🥰