susu untuk ibu mengandung

boleh tak suggest susu apa yang sesuai untuk ibu mengandung🥺#SeriusTanya #ingintahu #bantujawab #firstmom

5 Các câu trả lời

Hai sy g klinik hari tu Dr bagi Friso Gold Mum. Selain susu Dr bagi sy ada minum Calla Mum Milk. Sbb sy xboleh telan susu putih. Harap membantu.

susu anmum Materna, Friso Gold, atau enfamama..so far sya minum anmum sedap..tapi Friso Gold boleh la..klo nk cuba2

saya minum anmum materna tapi yang perisa coklat punya sebab susu saya tak boleh telan

saya minum efferty mama..perisa coklat memang sebelum pregnant dah consume efferty

Enfa Mama A+ sedap, plus boleh consume utk boost susu