Hai mom's semua

Boleh tak share nk goda suami, any tips or idea. Share boleh?.

8 Các câu trả lời

lain suami lain taste dia sis. jadi the first thing sis kena buat adalah cuba korek2 tengok apa yg suami suka. apa yg sis @anon share tu semua boleh buat, tapi bau apa dia suka, baju mcm mana dia rasa sexy dan tergoda, rambut mcm mana dia suka kat isteri dia, tu semua berbeza2 ikut taste suami sendiri. kena try & error. kadang kita rasa mcm ni seksi dah, tapi suami tak heran pun. cuba tukar style/bau lain pulak. kalau nak senang, tanya je direct haha tapi kebanyakan isteri ni pemalu, jadi kita test2 je, pastu tengok lah anak mata dia tiap kali pandang/cakap dengan kita, melirik ke mana ha gitu haha

pakai seksi2,pakai wangi2,gedik2 dengan laki,manja2,layan lembut2 ambil hati dya mcm tu je la rsanya😂..tpi jnis laki aq goda la mcm mna pn klw tngh letih ngntuk mmng tk jalan ,jdinya kena tnggo mood dy jgk la aslkn ambil hti tu pnting

Lain suami lain citarasanya kan , macam suami saya ni pantang sentuh jaa terus hmmm hahaha . Tapi make sure selalu kena wangi lah . Cuba try baju sexy2 ke , kekadang perempuan yg kena start dulu hehehe . Goodluck sis jgn putus asa ❤️

Pakai lotion/spray wangi2, buang semua bulus kaki dan ketiak, gosok gigi, rambut setting lawa2, pakai baju sexy haha. Insyallah laki tergoda 😝

Xtahu nak bagi tips apa. Laki/suami ni lain citarasa masing2. Macam suami saya, saya pakai serabai pun laki tergoda😂

9mo trước

hahahaah kann. muka sememeh , rmbut kusut kusut pun dia ok je .

Kalau saya, cakap je nak bersama😂 kadang bila effort sngt laki buat tak tahu je, sendiri sendu😌

citarasa lain2.. try cari tahu apa yg dia suka

alamak! too privacy utk share 🤭