Tanda pergerakan bayi

Boleh tahu MCM mane nok tanda,sebab tadi misi cakap tak berapo jelas😆

2 Các câu trả lời

Start tanda dari 9 pagi. Biasanya sampai sebelum 9 malam gerakan dah cukup. Kadang2 petang dah cukup. Bila baby gerak tu awk tanda. Kalau dia banyak gerak dalam masa setengah jam, awk kira 1 kali je.

11mo trước

nak ikutt gerakan kuat atau dia gerak sikit pun dah boleh tanda ?? kurang jelas sebab kadang ada rasa macam baby mengetuk je tapi tak kuat sangat