Susu untuk ibu mengandung

Boleh sy tanya susu apa yang bagus utk ibu awl2 pregnant ya ?

5 Các câu trả lời

and ikut la sis apa apa susu yg boleh terima tekak awak. x semestinya susu ibu hamil je sis, apa apa susu pun boleh.. inshaa Allah…

apa2 susu yg awk blh terima. susu lembu, susu kambing, susu kotak semua boleh. not necessarily susu ibu mengandung saja.

i minum susu h&l je. tp masuk second and third i minum susu similac or friso mum. based on my previous exp.

saya mengandung dulu anak pertama minum susu hl sis. sampai nak masuk anak 2 pun minum susu yg sama.

1y trước

Dan banyak jenis vitamin tarkandung dlm susu HL

Saya minum susu HL je. Kalau rajin, saya blend dgn nestum+buah kurma