semalam upt samar positif hari ini negatif

Boleh sy tahu tu tanda kemungkinan hamil atau tidak? Selama ni check takpernah ade line samar macam semalam petang. Dan period sy tak menentu sgt kebelakangan ni. Pagi tadi check negatif pula. Kenapa ya

semalam upt samar positif hari ini negatif
4 Các câu trả lời

oh. naik samar ye? akk prsn brp lama baru naik ye? atau akk check tu terus naik line samar tu? yg sy tahu kalau lebih dr 10-15 min maknanya result xvalid. sy pun alami mcm tu, 2 kali sy buat nmpk samar. sy igt sy dah preg rupanya belum rezeki sy ☺️ kalau akk nk kepastian, akk check guna upt jenis atau brand lain pula ye? digital lg better ,kalau perlu jumpa doc minta scan perut direct 😘 moga urusan akk dipermudahkan, moga ada rezeki akk 😍 doakan sy juga 🌸 - lots of love, Rara 🤍

Pakai upt apa? Cuba masukkan gambar. Upt samar kadang2 evap line je

5y trước

Sorry. Pada sy nampak macam evap line. Nanti repeat upt lg kalau still xperiod

mgkn upt rosak.. try test lg sis..

Tey test lagi