Susu yang sesuai untuk bayi berkahak dan sembelit

Boleh suggestkan susu formula apa yang sesuai untuk bayi berkahak dgn sembelit.baby 9 bulan 10 hari

1 Trả lời

Susu formula ni kena try and error awak. Saya cadangkan awak beli pek yang kecil dulu dan cuba. Dan anak awak pun dah mula makan, kena semak pemakanan anak juga.

11mo trước

setuju dgn komen mommy ni. dan setiap penerimaan baby kita semua tak sama awak boleh cuba check juga balik pemakanan baby yg boleh trigger kahak