Hi nk tnya . Klau 2 hari dh lewat dtg perlu check tk ya ? Atau tunggu seminggu ? 🥹 sbb perut krem2

Boleh suggest tk pregnancy test mne yg lebih clear sng detect ya even awal kehamilan 🥹🙏🏻#pleasehelp

5 Các câu trả lời

Kalau period regular, 2 hari lewat InshaAllah dah boleh dapat double line kalau pregnant. Upt dekat drugstore boleh dikatakam semua accurate tapi kalau ada bajet lebih boleh guna Clearblue. Perut krem boleh jadi tanda awal hamil & dah nak period juga 😊

Kalau regular period boleh cek dah tu. Boleh try jenama clearblue kalau ada bajet lebih. Kalau nak pakai upt strip biasa pun okey. Semoga dipermudahkan 🤲🏻

Kalau period tratur mmg dah blh check dah tu upt… pakai dipntell terus yg beli kat pharmacy or watson tu. Jgan pakai yg jenis titik2 kencing tu.

1y trước

Terima kasih share🥹

kalau awak jenis period teratur boleh je nk check. boleh pakai upt yg jenis tinggi sensitivity. boleh cuba pakai dipp&tell dulu

1y trước

cuba la check. mgkin brand ni xboleh detect awal kalau hcg awak masih rendah

pakai dip n tell